Hjem - Lions Køge Bugt

Donationer

Lions Køge Bugt har i december 2018 doneret et nyt TV til Plejehjemmet Sandmarksbo i Køge.
Ved overrækkelsen ses her Teamleder Bettina Kruse (th.) fra Sandmarksbo og præsident Birgith Andreasen (tv.) fra Lions Køge Bugt.

Præsident Annette Rasmussen overrakte onsdag, den 26. april 2017, Lions Køge Bugts Lederpokal for første gang i Borup Idrætsforening.
Lederpokalen gik til Rikke Hansen, der ligeledes fik kr. 1.000,- for sit uegennyttige arbejde i foreningen.

Lørdag, den 8. april 2017, blev Lions Køge Bugt nye ledervandrepokal for første gang uddelt i Idrætsforeningen FREM, Bjæverskov.
Ledervandrepokalen gik til Bente Bælum, der også fik en erindringspokal og 1.000,- kr. i påskønnelse for det store arbejde hun har  præsteret i Tennisafdelingen.
Pokalen blev overrakt af vicepræsident Dorthe Pitzner.