Hjem - Lions Køge Bugt

Mæslinger

Mæslinger koster på verdensplan dagligt ca. 450 børn livet - hertil kommer at næsten 30% rammes af komplikationer som blindhed, høreskade, hjerneskade m.m. (Kilde: WHO).
LIONS og vores internationale samarbejdspartnere - Bill & Melinda Gates Foundation og UKaid har sat sig som mål at udrydde mæslinger og siden 2001 er der vaccineret mere end 200 millioner børn.
For mindre end 1 USD kan et barn blive vaccineret for livstid imod mæslinger.
DU kan hjælpe os ved at købe en PIN til kr. 25,- ved en af vores aktiviteter eller gå ind på butik.lions.dk hvor du kan støtte med kr. 300, kr. 600 eller kr. 1.500.
Du kan også indbetale et beløb på Lions konto i Arbejdernes Landsbank reg.nhr. 5366 kontonr. 0000243923.
Alle modtagne beløb går til mæslingeprojektet, og der er ingen fradrag til administration i Lions Danmark - én indbetalt krone er én krone givet til projektet.